KİLİS / MERKEZ - Şehit Hasan Özüberk Anadolu Lisesi

Şehit Hasan Özüberk Anadolu Lisesi'nin Halı Sahası Yenilendi

Şehit Hasan Özüberk Anadolu Lisesi, Kilis ilinde eğitim ve spor hayatına hizmet vermekte olan prestijli bir okuldur. Okulumuz, öğrencilerimize kaliteli eğitim ve spor imkanları sunmak için sürekli olarak yenilikler yapmaktadır. En son yapılan yenilikler arasında okulumuzun halı sahamızın yer döşemesi de yer almaktadır. Halı sahamız, en son teknolojik donanımlar ile donatılmıştır ve her türlü spor faaliyetleri için uygun bir alandır.

Okulumuzun halı sahası, öğrencilerimiz tarafından gün içerisinde eğitim amaçlı kullanılmaktadır. Ancak okulumuzun halı sahası, öğrencilerimizin yanı sıra okulumuzun öğretmenleri, personel ve özel olarak yapılacak olan turnuvalar veya maçlar için de kullanılabilmektedir. Okulumuzun halı sahası, Kilis ilinde spor faaliyetleri yapmak isteyen herkes için idealdir. Özellikle futbol, voleybol gibi takım oyunları yapmak isteyen gruplar veya bireyler için mükemmel bir seçenektir.

Okulumuz halı sahası, modern teknolojik donanımlar ile donatılmıştır ve en yüksek standartları karşılamaktadır. Bu nedenle, okulumuzun halı sahası, Kilis ilinde yapılacak turnuvalar veya maçlar için de uygun bir alandır. Böylece, Kilis ilinde spor faaliyetleri yapmak isteyen herkes için en iyi imkanları sunmaktayız. Okulumuzun halı sahası, en yüksek standartlara uygun şekilde bakım ve temizlik işlemleri yapılmaktadır, böylece kullanıcılar için en iyi spor deneyimini sunmaktadır. Ayrıca, halı sahamızda yer alan tüm ekipmanlar en iyi şekilde bakımı yapılmaktadır.

Böylece, Kilis ilinde spor faaliyetleri yapmak isteyen herkes için en iyi imkanları sunmaktayız. Okulumuzun halı sahası, Kilis ilinde spor faaliyetleri yapmak isteyen herkes için idealdir.

26-01-202326-01-202326-01-202326-01-202326-01-202326-01-2023

Yayın: 26.01.2023 - Güncelleme: 26.01.2023 10:52 - Görüntülenme: 2043