KİLİS / MERKEZ - Şehit Hasan Özüberk Anadolu Lisesi

Şehit Hasan Özüberk Anadolu Lisesi Mezuniyet Programı!

Şehit Hasan Özüberk Anadolu Lisesi, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı'nın sonuna gelindiğinde, unutulmaz bir sene sonu okul mezuniyet programıyla öğrencilerine veda etti. Bu büyüleyici etkinlik, öğrencilerin eğitim yolculuğunun önemli bir kilometre taşıydı ve okulumuzun gurur dolu anılarından biri olarak kalacak.

Mezuniyet programında en büyük gururu yaşatan ise, Şehit Hasan Özüberk Anadolu Lisesi'nin okul birincisi olan Ömercan Lütfü Karakuza oldu. Kendisi, dört yıl boyunca gösterdiği üstün çaba ve başarılarla tüm öğrencilere örnek olmuştur. Mezuniyet programı sırasında Ömercan'a plaket ve diploma takdim edildi ve okul birincisi olarak okul kütüğüne ismini çaktı. Bu anlamlı an, okulumuzun tarihindeki bir dönüm noktasıydı ve Ömercan'ın başarılarını kalıcı bir şekilde kaydetmek için önemli bir adımdı.

Mezuniyet programı, öğrencilerin heyecan dolu bir şekilde katıldığı bir dizi etkinlikle doluydu. Mezun olan öğrenciler, gururla cübbelerini giyip kep fırlatarak, lise hayatlarının sona erdiğini kutladılar. Sınıf rehber öğretmenleri, öğrencilere diploma töreninde gururla diplomalarını takdim ettiler. Programda, müzik performansları, okul müdürümüzün duygusal konuşmaları ve kep atmak için düzenlenen seremoni ve konuşmalar da yer aldı. Bu etkinlikler, öğrencilerin mezuniyetlerini unutulmaz kılarak, onlara özel bir gün yaşatmak amacıyla düzenlenmişti.

Şehit Hasan Özüberk Anadolu Lisesi'nin 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı mezuniyet programı, hem duygusal hem de coşkulu anların bir araya geldiği bir etkinlik oldu. Öğrenciler, yıllarca süren emeklerinin karşılığını almanın sevincini yaşarken, aynı zamanda gelecekteki hedeflerine doğru heyecanla ilerlemeye başladılar. Okulumuz, bu özel günde öğrencilerini gururla uğurladı ve onlara yeni başlangıçlarında başarılar diledi.

2023 Mezuniyet Töreni2023 Mezuniyet Töreni2023 Mezuniyet Töreni2023 Mezuniyet Töreni2023 Mezuniyet Töreni2023 Mezuniyet Töreni2023 Mezuniyet Töreni2023 Mezuniyet Töreni

Yayın: 11.07.2023 - Güncelleme: 11.07.2023 11:55 - Görüntülenme: 700